Startup-raketti

TURISTIKIRKKO

gallery/aurinko
gallery/majakka

Kuten aiemmin on mainittu, on Aurinkorannikon Turistikirkko luonteeltaan herätyskristillinen. Se tarkoittaa sitä, että jokainen ihminen saavuttaa yhteyden Raamatun Jumalaan vain omakohtaisen uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Olemme siis lähetystyöhön keskittynyt seurakunta Jeesuksen antaman lähetystehtävän mukaisesti.

Fuengirolassa toiminnan päähuomio keskittyy suomalaisten tavoittamiseen ja heidän auttamiseensa. Koemme sen hyvin tarpeelliseksi, koska viimeisten vuosikymmenien aikana kansamme on harhautunut kauas Jumalan Raamatussa ilmoittamasta elämäntavasta. Seurauksena on yhä pahenevia ongelmia, joita voidaan parhaiten auttaa palaamalla Jumalan antamien neuvojen noudattamiseen. Tämä on evankeliumi ydinkuoressa ja sen esillä pitäminen siksi Aurinkorannikon Turistikirkon päätehtävä.

Luonnollisesti ihmisten tarpeet myös vaihtelevat. Siksi olemme ottaneet toiminnassa huomioon myöskin erilaiset ihmisryhmät. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle jotakin Jumalan hyvää. Tämä merkitsee täsmäkohdennettua ohjelmaa kolmelle eri-ikäisille lapsi- ja nuorisoryhmille. Samoin naisille ja miehille järjestetään kausittain heille suunnattuja erikoistapahtumia.
Viikoittain tuomme laulavan tervehdyksen suurelle markkinayleisölle. Laulutapahtumia tuetaan myös Nuriasol –hotellissa, eikä Turistikirkko vierasta yhteistoimintaa muiden alueella vaikuttavien seurakuntien kanssa.

Kuitenkin haluamme ulottaa auttavan kätemme myös kaikkein köyhimmille. Sitä toteutamme paikallisesti Manos Abiertas –nimisen avustusjärjestön välityksellä. Sen vastuuhenkilöt ovat myös Aurinkorannikon Turistikirkon jäseniä kuten myös käytännön evankelioimistyöhön perehdyttävässä ns. Camino -työssä. Näiden toimintamuotojen yhteydessä järjestetään useita kaikille avoimia koulutustapahtumia, joiden kautta lähetystyö eri muodoissaan saa uusia ja innostuneita ystäviä. (Läh.rukouskokoukset Manosilla maanantaisin klo 18)

Lisäksi Jumala on laskenut sydämillemme pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden lohduttoman tilanteen. Sen helpottamiseksi tuemme säännöllisesti Afrikan puolella Melillan kaupungissa toimivan Nueva Vida seurakunnan ja sen pastorin Cesar Gilin toteuttamaa arvokasta avustustyötä. Järjestämme sinne myös useita tutustumismatkoja, joiden aikana osallistujien silmät ovat avautuneet näkemään maailman todellista hätää ja meidän yhteistä vastuutamme sen helpottamiseksi.

Kiitämme siunaten kaikkia henkilöitä, jotka taloudellisesti ovat halunneet tukea  täysin vapaaehtoisin varoin toimivaa Aurinkorannikon Turistikirkkoa. Tätä varten olemme liittäneet tiedot avustustileistä niin Espanjassa kuin Suomessakin. Löydät ne yhteystietojen valikosta.

Tietoa meistä

Missiomme