Startup-raketti

ESPANJA

Costa Del Sol -  Fuengirola

Aurinkorannikon 

TURISTIKIRKKO

gallery/aurinko
gallery/majakka

 

     Erilaisuus on mielestämme Jumalan sirottelemaa rikkautta. Kun Raamatun ydinkäsitys Jumalan ja ihmisen suhteesta on yhteinen perustamme, saa erilaisuus ulottua keskellämme myös yli perinteisten kirkkokuntarajojen. Yksi asia on  kiistämätön: kaikki me tarvitsemme Jumalan valmistamaa pelastusta ja kaikille sitä on  tarjottu ja tarjotaan vain Jumalan armosta.
     Aurinkorannikon Turistikirkolla on myös vakiintunut jäsenistönsä. Meitä on tällä hetkellä noin 130 henkeä. Edustamme lukuisia koti-Suomessa vaikuttavia kristillisiä uskonsuuntia, mutta Turistikirkossa emme käytä suuntasarvia toisia kohtaan.

     Toiminnassa mukana oleminen on avointa kaikille. Jokainen ihminen on Jumalan luomana yhtä arvokas. Tämä periaate näkyy kaikessa Turistikirkon toiminnassa.

     Kun Jumalalla on paljon annettavaa myös sinulle, on Hän jo antanut sinullekin jotakin sellaista, millä voit kanssamme auttaa toisia ihmisiä. Iloitsemme jokaisesta kristillisen uskon omaavasta henkilöstä, joka on halukas liittymään joukkoomme jakamaan Aurinkorannikon Turistikirkon siunauksia ja toimintavastuuta. Jos sinä haluat olla yksi heistä, ota yhteyttä johonkin seurakunnan nimetyistä vastuuhenkilöistä.


     

 

 

Tietoa meistä

meidän väki